StoryEditorOCM
LifestyleVEČERAS PRVA EPIZODA

U Večeri za 5 ovaj tjedan kuhaju Šibenčani: prijavili se mađioničar, političar i poznati policajac

Piše MOZAIK SD
22. travnja 2024. - 11:49

Šibenčanin Vice Martinović, koji je prije nekoliko mjeseci snimao emisiju "Večera za 5", umro je nakon snimanja. No, RTL će, kako nam javljaju, po želje njegove obitelj emitirati emisiju.

Ovaj tjedan "Večera za 5". naime, prikazuje emisije snimane u Šibeniku. Na snimanju šibenskog tjedna kulinarske emisije prije nekoliko mjeseci sudjelovao je i Vice Martinović, koji je bio ribar.

"Gospodin Martinović preminuo je, nažalost, netom nakon snimanja. Šibenski tjedan Večere za 5 se prikazuje prema želji obitelji gospodina Martinovića, kojima i ovim putem izražavamo našu sućut" - javili su s RTL Televizije.

image

Večera za 5

RTL Televizija

Vice Martinović obožavao je ići u ribe, tradicije svog dalmatinskog kraja, uživao je u košarci i druženju s prijateljima. Tijekom šibenskog tjedna "Večere za 5" družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom.

Ivana Brnadić (46) iz Šibenika, po zanimanju je pomoćna kuharica, a u "Večeru za 5" prijavila se na poticaj svoj kćeri.

image

Večera za 5

RTL Televizija

Upravni pravnik Florijan Žižić (42) iz Skradina radi u struci, a u slobodno vrijeme se bavi svojim imanjem i maslinama. Upravo je na svojmu bajkovitom imanju i ugostio ekipu. 

image

Večera za 5

RTL Televizija

Milorad ‘Casper‘ Mišković (65) iz Šibenika po zanimanju je iluzionist i mađioničar. U show se, kako je rekao, prijavio zbog ljubavi prema kuhanju, ali i da bi promovirao magiju.

image

Večera za 5

RTL Televizija

Još jedan Šibenčanin, čije će kuhanje gledatelji pratiti ovoga tjedna, umirovljeni je kriminalist i magistar kaznenopravnih znanosti Goran Grguričin (64), koji se u emisiju prijavio zbog ljubavi prema kuhanju i druženju s ljudima. On je i legenda je Domovinskog rata, bio je, naime, ratni zapovjednik obrane Šibenika. Nakon rata, karijeru je nastavio na Pomorskom fakultetu u Splitu te je radio u policiji.

image

Večera za 5

RTL Televizija
03. svibanj 2024 08:49